Our latest news

March 2023
Un nouveau menu dégustation arrive au Pérolles!
Valentine's Day at Le Pérolles
Notre restaurant sera spécialement ouvert à l'occasion de la Saint-Valentin!
AUTUMN 2022
After a nice Summer and a wonderful Bénichon, Autumn is here.
BRUNCH DU PETIT PEROLLES 01.10.2022
Le Petit Pérolles organise son brunch. Découvrez notre offre.
C'est l'été au Pérolles!
L'été au Pérolles vous réserve des exclusivités. Il est temps de vous dévoiler les belles surprises que nous vous réservons!
Le Printemps 2022 au Pérolles
L'hiver se termine lentement et les premiers produits du printemps pointent le bout de leur nez. Vive le printemps au Pérolles!
Soirée Abats et Cochonailles
Mardi soir 8 mars prochain, Pierrot Ayer vous propose un menu unique "Abats&Cochonailles de la tête au pied".
Saint-Valentin 2022
Exceptionnellement, notre restaurant sera ouvert le lundi soir 14 février pour la Saint-Valentin. A cette occasion nous vous proposerons un menu spécial!
Réouverture du Pérolles
Après une première semaine post-fermeture-covid réussie, nous prenons le temps de vous communiquer quelques informations et nouveautés pour notre réouverture! 
EXCEPTIONAL CLOSURE

Dear visitors,

Following the Swiss federal government’s decision regarding the fight against the Coronavirus, our restaurants are temporarily closed until the 31th of march.

We will come back stronger and we will meet again to share the wonderful pleasures of dining.

**Bénichon 2020**
Experience the Bénichon 2020 at the Pérolles!
Villarlod lentils
Discover the recipe of the month of March: delicious green lentils from Villarlod.
1 Michelin Guide Star

We are proud and happy to announce that the famous Michelin guide has awarded us a star.

News !
You can now follow all current affairs involving Le Pérolles via the internet website on “News” section in the menu bar. The chef’s recipes are regularly posted along with the key products in our grocery shop, information packages, organized events at the restaurant and many more.
March 2023
Un nouveau menu dégustation arrive au Pérolles!